Jullie bruiloft

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Nu is het dromen over de mooie dag, en stap voor stap het draaiboek 'finetunen'. De nodige mensen inschakelen... zo veel te doen! Wie gaat het vastleggen? Er is zoveel aanbod.
Wat ik jullie kan bieden is ten eerste uiterste inzet in het perfect vastleggen van jullie dag, en ten tweede een aanpasbaar tarievenplan conform jullie budget. Elke bruiloft is immers anders. Aan de hand van de tijd en hoeveelheid foto's die jullie na afloop willen ontvangen, kunnen jullie via de offerte pagina direct een prijs uitrekenen. Verschillende opties, geheel gespecificeerd, en geen wachttijden.

Binnen twee dagen na de bruiloft begin ik met het plaatsen van alle foto's, in een privé gallery op deze site. Via een sleutel loggen jullie in op de gallery, waarvandaan de selecties kunnen worden gemaakt en doorgestuurd. Vervolgens werk ik jullie foto's met eigen creatieve inslag tot in de puntjes uit, en lever ze digitaal aan. Jullie kunnen hiermee zoveel afdrukken maken als jullie willen. Ook kunnen we van bijvoorbeeld het feest een aparte gallery maken om zo jullie gasten tevens kort na de bruiloft te kunnen laten nagenieten zonder dat we jullie persoonlijke reportage materiaal prijsgeven. Feestfoto's voor gasten, en foto's buiten jullie voorafgekozen opleveroplage kunnen altijd worden nabesteld via de site, als afdruk of digitaal, tegen voordelige tarieven!

Als jullie de fotografie aan mij overlaten, dan ben ik het door jullie gekozen tijdsbestek aanwezig. Bijvoorbeeld compleet vanaf de aankleed momenten bij zowel bruid als bruidegom tot aan het avond feest. Gedurende de dag focus ik me op de expressieve dynamiek tussen de gasten en jullie als bruidspaar. De ceremoniële momenten zijn bij elke bruiloft anders, veelal in lijn met de smaak van het bruidspaar. Elke unieke inslag op het traditionele feest is voor mij smullen, ik pas me automatisch aan en neem alle details en veroorzaakte animatie op in het beeldverhaal.

Het trouwboek gaat altijd in overleg, maar een prijsinschatting is tevens via de offerte pagina te realiseren. Voor de perfecte beelden van jullie samen, scout ik met alle plezier van te voren de perfecte omgevingen in de nabijheid van de ceremonie.

Ik wens jullie veel succes en een prachtige dag, graag ben ik jullie hierbij van dienst.
Vraag naar de afgeschermde voorbeeld portfolio!

   Deze site maakt gebruikt van cookies ter bevordering van de ervaring. Lees meer over het beleid.